Αρχική σελίδα » "Κανονιστική Συμμόρφωση" - ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Προγράμματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην Κανονιστική Συμμόρφωση

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΝΕΑ ΔΟΜΗ

Το "Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην Κανονιστική Συμμόρφωση στο Χρηματοοικονομικό Σύστημα", έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία δέκα (10) κύκλους και εκπαιδεύσει περισσότερα από 350 άτομα, εξελίσσεται. 

ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ δημιουργούνται, για να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις συνθήκες της αγοράς και να καλύψουν ακόμα καλύτερα τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη και σχετικά αιτήματα των μέχρι τώρα συμμετεχόντων μας.

"Βασικές έννοιες Κανονιστικής Συμμόρφωσης"

Διάρκεια: 4 εβδομάδες

Επόμενος κύκλος: Φθινόπωρο 2020

"Κανονιστική Συμμόρφωση στο Χρηματοοικονομικό Σύστημα"

Διάρκεια: 10 εβδομάδες

Επόμενος κύκλος: 30 Μαρτίου 2020

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

"Βασικές έννοιες Κανονιστικής Συμμόρφωσης"

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων, το οποίο παρέχει μια βασική προσέγγιση στην έννοια και στις κύριες θεματικές της Kανονιστικής Συμμόρφωσης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μία καλή βάση εκπαίδευσης και κατανόησης του αντικειμένου.

 

"Κανονιστική Συμμόρφωση στο Χρηματοοικονομικό Σύστημα"

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διάρκειας δέκα (10) εβδομάδων, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με την Kανονιστική Συμμόρφωση. Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που ήδη εργάζονται / συναλλάσσονται / εποπτεύουν τη Μονάδα Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Προσφέρει σε βάθος ανάλυση του τρόπου λειτουργίας της Μονάδας και προτείνει εργαλεία και μεθόδους που αποβαίνουν χρήσιμες στην οργάνωση και στην καθημερινή εργασία.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.