Αρχική σελίδα » Είπανε για εμάς

Είπανε για εμάς

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Κανονιστική Συμμόρφωση

«Εξαιρετικό Πρόγραμμα, σαφές με πλήρη τεκμηρίωση και παροχή υποστηρικτικού υλικού. Εύκολο στην παρακολούθηση για εργαζόμανους. Από τα ελάχιστα εκπαιδευτικά Προγράμματα που έχω παρακολουθήσει και πραγματικά αποκόμισα οφέλη.»

«Ήταν ένα άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο, από ανθρώπους με γνώσεις και εμπειρία.»

«Επειδή δεν είχα ασχοληθεί με θέματα compliance ήταν ένα καλό εισαγωγικό σεμινάριο και μου έδωσε το έναυσμα για περαιτέρω προβληματισμό και ενασχόληση με το αντικείμενο.»

«Πρόκειται για πολύ καλά οργανωμένο πρόγραμμα. Συνδυάζει πρακτικό και θεωρητικό περιεχόμενο, προσφέρει επίκαιρη και ευρεία αντιμετώπιση των ζητημάτων Κανονιστικής Συμμόρφωσης.»

«Η ευκολία παρακολούθησης, τα σχόλια των αξιολογητών και η συγκεντρωμένη νομοθεσία αποτελούν τα δυνατά σημεία του Προγράμματος.»

«Γενικά, έμεινα πολύ ικανοποιημένη και θεωρώ πως το επίπεδο του προγράμματος ήταν εξαιρετικό. Διάβασα τη νομοθεσία και το κανονιστικό πλαίσιο τόσο του αντικειμένου μου όσο και των υπολοίπων εργασιών του Compliance, γεγονός που με βοήθησε στην καθημερινότητά μου και στην ανταπόκριση στα καθήκοντά μου.»

«Παρεχόμενη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου με σφαιρική και ολοκληρωμένη παρουσίαση της Κανονιστικής Συμμόρφωσης.»

«Το Πρόγραμμα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το υλικό ήταν καλοδουλεμένο και ουσιαστικό και η υποστήριξη άμεση και αποτελεσματική.»

«Εξαιρετικό περιεχόμενο στο Πρόγραμμα, εξαιρετική εξυπηρέτηση από την Γραμματεία του Προγράμματος, εξαιρετικές απαντήσεις από τους εκπαιδευτές, πολύ χρήσιμα παραδείγματα, πολύ καλή σχέση κόστους/προϊόντος, ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πολύτιμες γνώσεις.»

«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον, με πολύ αξιόλογους εισηγητές και πρόθυμους εισηγητές. Η νομολογία ήταν πάρα πολύ βοηθητική και χρήσιμη διαχρονικά.»

«Συγχαρητήρια για την εξαιρετική αντιμετώπιση και συνεργασία των καθηγητών - εξετασθών. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από την διάρθωση της ύλης και από την συνολική απεικόνιση της σχετικής εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας.»

«Σας ευχαριστώ πολύ.Το πρόγραμμα ήταν ένα πολύτιμο επαγγελματικό βοήθημα.»

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για την Αντιμετώπιση Ξεπλύματος Χρήματος

«Το πρόγραμμα μου άρεσε ιδιαίτερα - πολύ καλά σχεδιασμένο, επίκαιρο, με αναφορές σε case studies των τελευταίων μηνών.»

«Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος που παρακολούθησα το Πρόγραμμα. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τους εισηγητές και ιδιαίτερα από την ενθάρρυνση που μου έδιναν. Στεναχωριέμαι που τελείωσε. Εύχομαι να υπάρξουν παρόμοια Προγράμματα και στο μέλλον.»

«Συγκροτημένη ανάπτυξη και παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού. Ρεαλιστικά παραδείγματα. Πολύ καλές οι επεξηγήσεις των ερωτήσεων στο φόρουμ.»

«Το Πρόγραμμα ήταν στοχευμένο, συμπυκνωμένο και πολύ βοηθητικό στο πεδίο εργασίας μας.»

«Ήταν ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα από το οποίο αποκόμισα πολλές και χρήσιμες γνώσεις για την επαγγελματική μου δραστηριότητα.»

«Είμαι νέος υπάλληλος στην κανονιστική συμμόρφωση και το πρόγραμμα αυτό με έκανε να νιώσω πιο σίγουρος κατά την εκτέλεση της καθημερινής μου εργασίας.»

«Συνολικά πολύ καλό και χρήσιμο πρόγραμμα που αποτελεί ιδανική λύση για εργαζόμενους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.»

«Το πρόγραμμα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στις αρμοδιότητες του οποίου άπτονται θέματα ΞΧ. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο εκπαιδευόμενος καταφέρνει να κατανοήσει τις βασικές έννοιες του ΞΧ και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Επιπλέον, η συνεχής ενημέρωση και επικοινωνία με τους άρτια καταρτισμένους εισηγητές του προγράμματος ενθαρρύνει περισσότερη συμμετοχή από τους εκπαιδευόμενους.»

«Η ύλη ήταν καλογραμμένη και η ανάγνωσή της εξαιτίας των πολλών παραδειγμάτων δεν ήταν κουραστική.Αντίθετα, με αυτό τον τρόπο γινόταν πιο κατανοητή από τον εκπαιδευόμενο.Ακόμα, υπήρχε μεγάλη αμεσότητα από την πλευρά των εισηγητών ως προς την ικανοποίηση των αποριών των εκπαιδευομένων.»

«Αν και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από συμμετοχή σε αντίστοιχα σεμινάρια, εντούτοις θεωρώ ότι μέσα από τις πολύ έξυπνα στημένες ερωτήσεις και δραστηριότητες αξιοποίησα και ενίσχυσα τις γνώσεις μου και απέκτησα προίκα που θα μου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.» 

«Μεγάλο ευχαριστώ για την καθοδήγηση, τη μετάδοση, την επικοινωνία, την αμεσότητα των εκπαιδευτών, εκπληκτική δουλειά και άριστο αποτέλεσμα από όλη την ομάδα.»


Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα Θέματα Σύγκρουσης Συμφερόντων

«Μου άρεσε πολύ η καταγραφή των βασικών νομοθετημάτων γύρω από το ζήτημα της σύγκρουσης συμφερόντων, η καλή δουλειά των εισηγητών και δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων μέσω της δια ζώσης συναντήσεως.»

«Άρτια κάλυψη του θέματος και πολύ καλή η βιβλιογραφία.»


Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για την 4η Ευρωπαϊκή Οδηγία

«Εξαιρετικοί οι εισηγητές με άριστη γνώση του αντικειμένου, διαθέτουν ευγένεια και απλότητα στη συμπεριφορά τους, γεγονός που ενισχύει την αξία τους και υποδηλώνει ποιότητα.»

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη δια ζώσης συνάντηση (και τη βιντεοσκόπησή της), τη γνώση των εισηγητών για το αντικείμενο και την άμεση ανταπόκρισή τους σε ερωτήσεις/αιτήματα των συμμετεχόντων.»